MENÜ

"It's more important to click with people than to click the shutter."
— Alfred Eisenstaedt
Te vagy az ideális kliensem...

...ha szereted a szép, igényes, letisztult dolgokat, ha közel áll hozzád a természetesség, ha fontos neked az őszinte,  nyitott kommunikáció, ha tudod, hogy a fényképek értéket képviselnek, hiszen általul tudjuk majd később visszaidézni azokat a pillanatokat, amiknek most annyira örülünk. Te vagy, ha nem mesterkélt pózokra vágysz, hanem valódi pillanatokra, még akkor is, ha azok néha bizony nem tökéletesek.

Te vagy, ha rajongásig szereted a munkád, amihez az arcodat adod, és szeretnéd, ha a legvalódibb, legbarátságosabb éned nézne vissza a honlapodról. Te vagy, ha nem találod álmaid munkáját, vagy álmaid partnerét (vagy  a saját  ideális klienseidet;)),  és úgy érzed, egy jó portré segíthetne a keresésben. Te vagy, ha nem mindegy neked, kicsoda az ember a kamera mögött. Te vagy, ha annak ellenére, hogy nem szereted, ha fotóznak (elárulom, szinte egyikünk sem szereti;)) megbízol bennem, és mered megmutatni magad a fotóimon keresztül.

Ha úgy érzed, lenne miről beszélgetnünk, írj egy emailt a hello@eszterjuhasz.com email címre, vagy használd az ajánlatkérő űrlapot! 🙂

BEZÁR